Album cartonat PhotoGo

Fotocărți cartonate personalizate online

Cum să-ți faci un album cartonat PhotoGo ideal

Ce mod mai bun de a vă prezenta fotografiile decât un album foto cartonat? Fie că doriți să creați un album pentru prieteni și familie sau doriți să creați un suvenir pentru ocazii speciale, un album cartonat PhotoGo este solutia perfecta! Crearea unui album cu fotografiile tale poate fi o sarcină dificilă. Procesul poate părea uneori copleșitor și este ușor să uiți anumite detalii pe parcurs. Din fericire, întregul proces nu trebuie să se simtă ca o astfel de bătaie de cap. La urma urmei, rezultatul final ar trebui să merite! Având în vedere acest lucru, am creat acest ghid care acoperă tot ceea ce trebuie să știi despre crearea albumului foto ideal. Citiți mai departe pentru sfaturi și sugestii despre cum să faceți albumul dvs. cartonat PhotoGo perfect.

Ce este un album cartonat PhotoGo?

Un album PhotoGo este un album foto cu copertă tare care poate conține până la 50 de fotografii. Acesta este disponibil într-o varietate de culori și modele, astfel încât puteți alege cel mai bun design pentru nevoile dvs. Albumele sunt realizate din materiale de înaltă calitate, ceea ce le face robuste și durabile. Vă puteți achiziționa albumul site-ul PhotoGo.

De ce să faceți un album cu copertă tare?

Albumul cu copertă cartonată PhotoGo este o modalitate excelentă de a vă păstra amintirile. Este, de asemenea, o modalitate fantastică de a vă expune fotografiile în casă sau la birou. Albumele cu copertă cartonată sunt locul perfect pentru a expune unele fotografii speciale și amintiri de la ocazii mari, cum ar fi nunțile și absolvirile. Albumul cu copertă tare PhotoGo este unul dintre cele mai populare albume ale noastre. Acest album are o copertă ecologică premium și pagini groase care pot rezista la a fi manipulate de mai multe ori. Dacă sunteți în căutarea unui mod simplu de a crea un album, ați găsit o opțiune bună cu albumul PhotoGo personalizaat exact cum vrei tu. Cu designul tău elegant, acesta va fi cu siguranță un accesoriu care va atrage atenția în orice cameră sau spațiu! Vă va plăcea cât de ușor este să creați acest produs.

Cum să creați un album PhotoGo cu copertă tare

Primul pas în crearea unui album este să decideți câte pagini doriți. Există trei moduri în care vă puteți crea albumul: 1. Albumul dvs. poate fi un album standard de 21x14 cm și poate conține 40 de fotografii 2. Albumul tău poate fi un 14x14 cm 3. Albumul tău poate fi de 20x21 cm, cu 100 de pagini . În continuare, este timpul să decideți câte fotografii doriți să includeți în albumul dvs. foto cu copertă tare. Cantitatea maximă de fotografii pe care le puteți pune în fiecare pagină este de 19 fotografii pe pagină, dar această limită nu trebuie să se aplice întotdeauna atunci când folosiți colaje personale. Cu toate acestea, durata de completare si personalizare a albumului este de aproximativ 30 - 45 de minute iar livrarea este mai rapida decat crezi. Următorul pas este să vă decideți ce design de copertă vă place cel mai mult! Aveți la dispoziție un infinit de modele de copertă; puteti alege din: 1. Un design de copertă simplu 2. Un design de copertă auriu 3. Un design de copertă din lemn 4. Un design de copertă neagră si multe altele! După ce v-ați hotărât asupra designului copertei, este timpul pentru ultimul pas: conceperea machetei! Va trebui să asezați imaginile pe fiecare pagină si sa decideti dacă veți repeta sau nu imaginile pe parcursul întregii pagini.

Avantajele albumelor foto cartonate

Cu PhotoGo, puteți alege între albume foto cu copertă cartonată sau cu copertă moale. Dacă sunteți în căutarea unui album cu copertă cartonată pentru a vă expune fotografiile într-un mod unic si tradițional, avantajele utilizării unui album cu copertă cartonată sunt nenumărate. Aceste albume sunt robuste și vor dura mult mai mult decât alte tipuri de albume. Vei fi liniștit știind că fotografiile tale nu sunt fragile și că nu vor cădea atunci când le răsfoiești! Coperțile sunt, de asemenea, lavabile și antireflex, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la zgârieturi accidentale pe amintirile dvs. preferate. Cel mai important avantaj al deținerii unui album foto cartonat este comoditatea acestuia. Sunt ușor de transportat cu tine oriunde te duci și sunt excelente pentru a stoca fotografiile vizualizate frecvent! Cântăresc mai puțin decât un album obișnuit, ceea ce înseamnă că nu vor adăuga prea multă greutate în geantă sau în scaunul mașinii atunci când călătoriți. Ținând cont de acest lucru, aceste albume sunt perfecte pentru călătorii! Un alt beneficiu al deținerii unui album foto cartonat este durabilitatea acestuia. Albumele foto cu copertă tare pot rezista la șocuri violente, cum ar fi un cutremur sau un uragan, fără a se rupe în bucăți! Așadar, dacă vă aflați vreodată în mijlocul unuia dintre aceste dezastre și aveți nevoie de o protecție fiabilă pentru fotografiile dumneavoastră, luați un album PhotoGo cu copertă cartonată! În cele din urmă, dacă doriți să creați un album foto de calitate de moștenire (unul care va fi transmis din generație în generație), atunci albumul cu coperți cartonate este cel mai potrivit!

Să punem totul cap la cap: Obținerea produsului finit!

Procesul de creare a unui album foto cartonat începe cu designul. Odată ce v-ați hotărât asupra designului, puteți începe să vă imprimați fotografiile. După ce ați imprimat fotografiile, este timpul să asamblați albumul! Ce ar trebui să includ în designul meu? Designul albumului dvs. este la fel de important ca și designul copertei. Va trebui să decideți ce tip de imagini vă vor pune cel mai bine în valoare amintirile. De exemplu, dacă creați un album foto de anunț al bebelușului, ați putea dori să includeți o imagine cu mama și tatăl care își țin în brațe bebelușul sau o imagine cu nou-născutul acasă. Dacă se organizează o sărbătoare pentru ziua de naștere a unui membru al familiei, o imagine cu acesta deschizând cadourile ar fi potrivită pentru acest tip de album. Atunci când decideți ce ar trebui inclus în designul dvs., luați în considerare modul în care destinatarul îl va folosi. Îl va folosi pentru înrămare? Vei folosi vreun text? Dacă da, câte cuvinte? De asemenea, va fi de ajutor să decideți câte pagini vor fi incluse în albumul dvs. și câte fotografii vor fi incluse pe pagină. Proiectarea unui album este un lucru, dar asamblarea efectivă a acestuia este altceva! După ce ați creat designul albumului și ați imprimat toate imaginile, este timpul să asamblați totul! Începeți prin a lipi cu bandă adezivă toate fotografiile care merg pe o pagină, pentru a vă asigura că nu sunt strâmbe sau suprapuse. Apoi, puneți-le în locurile desemnate pe pagină și fixați-le bine cu bandă adezivă.

Cadoul perfect pentru tine și familia ta!

Oferirea de cadouri este o tradiție minunată pe care o prețuim cu toții. Și, ce mod mai bun de a sărbători etapele importante ale vieții și momentele de suflet decât un album plin de amintiri pe care să le păstrezi pentru totdeauna? Asigură-te că nu ratezi ocazia de a oferi cadouri în acest an, creându-ți propriul album personalizat ca un cadou pentru tine și pentru cei dragi. Crearea albumului tău foto nu trebuie să fie descurajantă și copleșitoare. Cu doar câțiva pași simpli, oricine își poate crea cadoul perfect! Ce mai aștepți? Începe astăzi!

https://s.phonesites.com/v0/b/phonesites-prod.appspot.com/o/images%2F_template_%2Fd50dYYlzldYFzQtpWrisrH22zg03%2F1668704042313*1668700096849*Savemytime%2520Arr*svg?alt=media&token=2fe1b9e2-4d89-4bcf-90fd-781c21f10499

1. Deschideți aplicația de editare și alegeți șablonul care vi se potrivește cel mai bine

2. Încărcați imaginile și personalizați albumul

3 . Comandați albumul foto

https://s.phonesites.com/v0/b/phonesites-prod.appspot.com/o/images%2F_template_%2Fd50dYYlzldYFzQtpWrisrH22zg03%2F1668704042313*1668700096849*Savemytime%2520Arr*svg?alt=media&token=2fe1b9e2-4d89-4bcf-90fd-781c21f10499

Creează un album foto și include toate amintirile care contează.

creeaza un album foto photogo
albume foto de nunta personalizate de toate tipurile

Cu ajutorul aplicatiei Photogo.ro, puteti crea rapid si usor un album foto pentru orice ocazie, care va va ajuta sa va bucurati de amintirile voastre favorite!

© Toate drepturile rezervate de către Albume-foto.com