Albume foto

Un album foto - o poveste prin imagini

Fotocarte Personalizată

Un album foto este o colecție de imagini, de obicei într-o carte, care sunt organizate în jurul unei teme sau unui eveniment. Albumele foto au fost de mult timp modalități populare de a păstra amintiri și momente. Odată cu apariția fotografiei digitale, acestea au căpătat forme noi, cum ar fi albumele online și de pe rețelele sociale.

În ciuda schimbării de format, albumele foto rămân populare deoarece oferă o modalitate de a spune o poveste prin imagini.

Iată câteva sfaturi despre cum să creați albume foto care vor fi prețuite ani la rând.

https://s.phonesites.com/v0/b/phonesites-prod.appspot.com/o/images%2F_template_%2Fd50dYYlzldYFzQtpWrisrH22zg03%2F1668704042313*1668700096849*Savemytime%2520Arr*svg?alt=media&token=2fe1b9e2-4d89-4bcf-90fd-781c21f10499

1. Deschideți aplicația de editare și alegeți șablonul care vi se potrivește cel mai bine

2. Încărcați imaginile și personalizați albumul

3 . Comandați albumul foto

https://s.phonesites.com/v0/b/phonesites-prod.appspot.com/o/images%2F_template_%2Fd50dYYlzldYFzQtpWrisrH22zg03%2F1668704042313*1668700096849*Savemytime%2520Arr*svg?alt=media&token=2fe1b9e2-4d89-4bcf-90fd-781c21f10499

Creează albumul foto perfect și include momentele care contează!

album foto si albume foto photogo

Avantajele Albumelor Foto

Puteți cumpăra cu ușurință un album foto.


Tuturor le place să se uite la fotografii.


Un album foto este un cadou grozav.


Îți poți păstra amintirile vii fără a fi nevoie să-ți faci griji că le vei pierde.


Este un bun început de conversație.


Un album foto este o modalitate ușoară de a vă păstra amintirile organizate și în siguranță.Un album foto vă poate ajuta să puneți laolaltă toate cele mai importante momente din viață într-o singură vizionare. Unele camere digitale vin cu software care vă permite să creați foldere direct de pe cardul de memorie, cu toate acestea, multe dintre aceste programe le sortează după dată, ceea ce face imposibil să le găsiți mai târziu când rămân blocate într-un fișier undeva pe computer. Un album foto vă va oferi acces mult mai ușor la toate acele evenimente mari, cum ar fi zile de naștere și nunți, precum și vacanțe și alte sărbători de-a lungul anului.

O imagine spune cât o mie de cuvinte, iar un album foto spune o viață întreagă de povești

Albume foto personalizate
ALBUM FOTO PERSONALIZAT

Cum alegi un album foto?

albume foto de nuntă photogo

Cu Photogo, puteți crea un album foto unic oricând și îl puteți trimite direct la locul dorit.

Atunci când alegeți un album foto este important să luați în considerare dimensiunea, stilul și tipul de album care se va potrivi cel mai bine nevoilor dvs. Puteți achiziționa un album online cu ușurință, cu doar câteva clicuri pe computer, veți avea albumul perfect livrat cu toate fotografiile. 

Există multe tipuri diferite de albume foto disponibile, așa că acordati-va timp pentru a vă cerceta înainte de a lua decizia finală. 

Cu foarte puțin efort, cu siguranță vei găsi albumul perfect pentru amintirile cele mai prețioase.


Dacă vrei doar un album general pentru a stoca amintiri, orice tip va fi potrivit. Cu toate acestea, dacă ai nevoie de un album pentru un anumit eveniment sau pentru a afișa fotografii, ar trebui să alegi unul de înaltă calitate și va arăta bine pe raftul tău. Indiferent de tipul de album foto pe care îl alegi, asigură-te că îl umpli cu imagini care vă vor face să zâmbiți și să nu uitați niciodată momentele bune.

Albumele foto - un cadou fără sfârșit

album foto craciun

Un album foto nu este doar o colecție de amintiri prețioase, ci o reflectare a vieții noastre.

Îți amintești entuziasmul de a găsi un album foto când erai mai mic? Acea senzație de a vedea toate amintirile neprețuite, fiecare ocazie specială și moment de familie combinate într-un singur album de însemnări frumos? Acum, ca adult, cum facem asta pentru toate amintirile noi pe care le facem și pentru cei dragi? Albume foto! Ele nu sunt doar simple metode de prezentare pentru a ne împărtăși poveștile, ci devin obiecte atemporale în sine.


PhotoGo.ro oferă o modalitate unică și ușoară de a crea online albume foto și cărți foto personalizate. Cu opțiunile de design personalizat, puteți crea albumul sau cartea perfectă pentru orice ocazie, de la nunta la zile de naștere până la aniversare. 


PhotoGo.ro se angajează să ofere produse de calitate la un preț accesibil, fără a sacrifica timpii de livrare sau serviciul clienți.

album foto personalizat photogo

În doar câteva clicuri, imaginile dvs. digitale pot fi transformate în comori fizice uimitoare care vor dura generații. De la simple printuri alb-negru până la amintiri elaborate legate în album- varietatea de dimensiuni, stiluri și finisaje PhotoGo facilitează găsirea a ceva special pentru orice destinatar. De asemenea, vă veți bucura de livrare rapida - majoritatea comenzilor fiind livrate în două zile!

Includeți amintirile dvs. preferate și bucurați-vă de albumul foto de calitate superioară!

7 tipuri de albume foto layflat

Procesul este simplu cu PhotoGo.ro :

mai întâi selectați tipul de produs pe care îl doriți, apoi alegeți dintr-unul dintre numeroasele lor șabloane superbe pentru a începe si creeați singur ceva cu totul unic!

Care sunt diferitele formate de albume foto?

album foto layflat

Există câteva formate diferite de albume foto din care puteți alege. Cel mai comun format este tradiționalul format Lay Flat carte foto cu copertă tare. Acest stil de carte este legat cu o copertă rigidă și are, de obicei, în jur de 20 de pagini rigide. Aceste cărți sunt ideale pentru a expune fotografiile într-un mod clasic.

Puteți alege din diverse modele și le puteți personaliza. Puteți adăuga decorațiuni, adăuga text schimba culorile și chiar edita fotografiile.

album foto fotocarte standard

A doua opțiune este carte foto standard. Paginile acestui album sunt flexibile, dar coperta tare este rigidă și păstrează în siguranță fotografiile alese.

album foto ieftin

O altă opțiune populară este albumul foto buget. Aceste cărți au o copertă moale și conțin de obicei între 20 și 40 de pagini. Ele sunt mai puțin costisitoare decât cărțile cu copertă tare și sunt totuși destul de durabile.

Album foto personalizat in doar cateva click-uri!

album foto portret

Un album foto personalizat este o colecție individuală de imagini fotografice aranjate într-o anumită ordine în scopul păstrării unei anumite narațiuni sau amintiri. Scopul unui astfel de album este de a crea o reprezentare vizuală a unei experiențe în timp, oferind celorlalți o privire intimă asupra vieții și amintirilor creatorului său.


Cu PhotoGo.ro, poți crea online albume foto și cărți foto personalizate uimitoare. Fie că este vorba de o ocazie specială sau doar pentru a vă prezenta cele mai bune amintiri, puteți încărca cu ușurință imagini de pe orice dispozitiv în aplicața prietenoasă, apoi puteți proiecta și personaliza produsul cu câteva clicuri de mouse. 

În plus, datorită livrării rapide și imprimării de calitate superioară la prețuri reduse, poți fi sigur că albumul sau cartea ta va ajunge la timp pentru eveniment - indiferent unde te afli! Vei creea un cadou personal sau o amintire pentru totdeauna!

album foto panoramic

Dacă sunteți în căutarea unui album foto într-un stil diferit, atunci opțiunile sunt nelimitate. Fie că doriți un album foto simplu sau ceva mai complex, Photogo are soluția.

În cel mai scurt timp și cu oferte cu cel mai mic preț, pozele tale își vor găși locul într-o fotocarte unică! Doar intră pe site sau în magazinul nostru online și încarcă poze. Alege din gama largă de modele si spune-ți povestea de viață!

album fotocarte

Dimensiunile noastre standard

Album foto panoramic sau portrete într-o varietate largă de dimensiuni.

14x14


21x14


20x20


28x21


21x28


29x29 

Puteți selecta fotografiile de pe Facebook, Instagram, Flickr sau de pe dispozitiv. 

FAQ


Cum să creezi un album foto personalizat?

În primul rând, deschideți aplicația de editare, alegeți sablonul și încărcați imaginile. Editați și personalizați albumul. După ce ai terminat de editat, plasati comanda și noi il aducem în cel mai scurt timp!

Cât durează crearea albumului foto?

Crearea albumului foto durează doar 30 de minute, însă variază în funcție de preferințele tale!

Pot crea propriile mele machete de album foto?

Da, Puteți actualiza orice doriți pe albumul dvs. foto.

Cu ce te ajută un album foto?

Un album foto vă poate ajuta să puneți laolaltă toate cele mai importante momente din viață într-o singură vizionare.

Cum alegi un album foto?

Atunci când alegeți un album foto este important să luați în considerare dimensiunea, stilul și tipul de album care se va potrivi cel mai bine nevoilor dvs. Puteți achiziționa un album online cu ușurință, cu doar câteva clicuri pe computer, veți avea albumul perfect livrat cu toate fotografiile.

Cât timp durează livrarea unui album foto?

Livrarea va dura între 1 și 3 zile lucrătoare, în funcție de locul în care locuiți.

Care sunt formatele albumului foto?

Formatele disponibile sunt layflat, standard si buget.

© Toate drepturile rezervate de către Albume-foto.com